WIMPEREXTENSIONS

WAT ZIJN WIMPEREXTENSIONS?

Wimperextensions zijn synthetische wimpers die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Wimperextensions is dus een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers.

Wimperextensions zijn er in verschillende lengtes, diktes en krullen. De meest gebruikte lengtes zijn 11, 12mm lang voor een natuurlijke ‘mascara’ look en voor de echte ‘glamour’ look 13 en 14mm lang. De meest gebruikte krul is de C-krul (creëert de perfecte look) en daarna de D-krul (creëert de echte wimperkruller effect).

Bij iedereen groeien de natuurlijke wimpers uit. Een groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 3 weken. Ook met wimperextensions gaat deze cyclus gewoon door. De wimperextensions blijven dan wel tot 6 weken zitten, maar ik zou wel adviseren om je wimpers om de 3 a 4 weken op te vullen. Tijdens deze behandeling worden alle uitgegroeide wimpers weggehaald en weer mooie, nieuwe wimpers op gezet.

Het is een behandeling waarbij je een mooie, glamorous maar toch een natuurlijke oogopslag krijgt. Net alsof die lange wimpers van jezelf zijn! De wimpers zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wimpers. Je voelt ze niet zitten, dat in tegenstelling tot wimperstrips. Deze zogenaamde plakwimpers voel je altijd zitten en kun je niet op maat gemaakt verkrijgen. Bij wimperextensions kun je wel jouw eigen look creëren, doordat de wimperextensions 1 voor 1 geplaatst worden. Bespreek daarnaast ook je wensen met de wimperstyliste!

Je gebruikt geen mascara meer, maar hebt wel de mascara look. Ideaal voor elke vrouw die zich niet elke morgen wilt opmaken maar toch goed voor de dag wilt komen. Kortom mooie, volle en lange wimpers waar elke vrouw van droomt!

WERKWIJZE

De klant dient zonder oog make-up naar de salon te komen.  Bij binnenkomst volgt een kort intake gesprek, waarbij de wensen worden besproken. Vervolgens gaat de klant liggen op de behandeltafel waarna het onderste ooglid afgedekt wordt met tape of een gelpad om te voorkomen dat de bovenste oogwimpers zullen kleven aan de onderste wimpers. Daarna moeten de ogen gedurende de gehele behandeling gesloten blijven. De natuurlijke wimpers zullen vetvrij gemaakt worden door middel van een primer. Hierdoor zullen de wimperextensions beter hechten aan de natuurlijke wimpers. De wimperextensions zullen nu haartje voor haartje, ‘one by one’ techniek, bevestigd worden aan uw eigen wimpers. Voor een verlenging worden per oog ongeveer 60 tot 90 wimperextensions gebruikt. Dit is afhankelijk van de eigen hoeveelheid natuurlijke wimpers.

De behandeling wordt afgesloten met een laagje coating ter  bescherming van de lijm. En na de behandeling wordt er altijd een aftercare folder meegegeven.

ZIJN WIMPEREXTENSIONS IETS VOOR JOU?

Voordelen van wimperextensions:

  • Altijd lange, volle en mooie wimpers
  • Mascara wordt overbodig
  • Tijdbesparend
  • Ideaal voor vakanties
  • Wimperextensions kunnen tegen water, traanvocht
  • De wimperextensions zijn gewichtloos
  • Blijven tot wel 6 weken zitten
  • Ideaal voor moeders die ’s morgens geen tijd hebben om zich uitgebreid op te maken