Wat is Threading?

Threading (ook wel epileren met draad genoemd) is een oosterse en huidvriendelijke methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping.

Al jaren wordt epileren met draad voor onder andere wenkbrauwen gebruikt. De oorsprong ervan ligt in de Arabische landen en het Midden Oosten, maar wordt sinds een aantal jaar ook gebruikt in de westerse wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren van het verwijderen van ongewenste haartjes.

Het veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Het geeft geen littekens of verbranding en rekt de huid niet uit, zoals dit gebeurt bij andere ontharingsmethodes. Bij harsen of waxen wordt de huid opgerekt door hitte en kunnen er beschadigingen ontstaan. Hierdoor treedt er sneller rimpelvorming op. Epileren met draad is zeer hygiënisch, omdat er iedere keer een nieuw stukje draad word gebruikt. Ook is het 100% natuurlijk en worden er geen chemische middelen gebruikt.

WERKWIJZE BIJ LUXY LASHES

Threaden gebeurt door middel van een draadje (100% katoen). Er worden twee draden in elkaar gedraaid en klemmen meerdere haartjes tegelijk vast. Door de vingers te bewegen ontstaat er een rol beweging, waardoor de haartjes uit de haarzakjes worden getrokken. Door de op en neer bewegingen worden zelfs de donshaartjes meegenomen.

Met threaden krijg je prachtig mooie gevormde wenkbrauwen en een gladde huid zonder haartjes.

Dus ook voor de meest gevoelige huidtypen is deze methode uitermate geschikt of zelfs dé oplossing!

IS THREADING IETS VOOR JOU?

Voordelen van threading:

  • Threading is heel precies. Alle haartjes worden verwijderd op het gezicht en wanneer je je wenkbrauwen op deze manier epileert zullen deze strak, recht en mooi gevormd zijn
  • Het is snel en de haartjes blijven lang weg omdat je tevens de wortel en de donshaartjes verwijderd
  • Het kan al vanaf 1 mm dus je hoeft niet weken rond te lopen met een dikke bos wenkbrauwen
  • Kan op elke huid gebruikt worden dus tevens de gevoelige huid
  • De haartjes breken niet af tijdens het epileren waardoor je langer geniet van een mooie gevormde wenkbrauw
  • Deze manier van epileren is hygiënisch omdat er voor elke behandeling nieuw draad gebruikt wordt

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *